ÚJ
Deleks AIRONE-60 rézsűkasza
Rövid szállítási határidő
Sövényvágó traktorhoz, többszörös sövény- és fűszegélyes hátsó kar vágó - DELEKS® - saját hidraulikus rendszer, teljesen lefut a TLT - CE kardántengelyről.ÁTTEKINTÉS

Az AIRONE-60 sövényvágót úgy tervezték, hogy megtisztítsa a túlnövéseket az autópályák középső részétől, valamint a kezdeti földtisztításhoz lakhatási, parkok és rekreációs területek számára. Az AIRONE-60 ideális félprofesszionális használatra, út menti és közlekedési szigetsövények metszésére, de használható parkok, zöldterületek, kertek, árkok, gátak és általában emelkedők számára is. Magát a sövényvágót kardántengely hajtja (a géppel együtt szállítjuk), és minden 20-60 LE-s kompakt traktorral használható, pl.: Kubota, John Deere 2-3, Ford, McCormick, Iseki, Yanmar, Lamborghini, Goldoni.

A traktor minimális tömege: 1200 kg.
ELŐNYÖK ÉS JELLEMZŐK

Hidraulikus elosztó: Hydrocontrol (Made in Italy).

Dupla hidraulikus szivattyú: Casappa (Made in Italy) lehetővé teszi a kar és a fűnyíró együttmozgatását.

Hidraulikus motor (fűnyíró): Casappa (Made in Italy).

A hidraulikus vezérlőt a sövényvágóval együtt szállítjuk.

100%-ban hidraulikus működtetésű kar, amely bármilyen lejtős terepen alkalmazkodik. Ha a traktor lejtőn áll, a kar megállja a helyét, hogy csökkentse az állásidőt.

A könnyű kialakítás lehetővé teszi a használatát sík talajon vagy széleken.

55 literes olajtartály (már szállított szint: Shell Tellus 46 S2 MX 46).

Állítható görgős egység.

CE kardántengely mellékelve.EK-tanúsítás és kockázatelemzés (érvényes egész Európában), szerkesztette az ECO Spa (Faenza, Olaszország).
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről