ÚJ
Deleks DDL-225 Gréder penge
Rendelhető
Rövid szállítási határidő

Gréder Penge/kaparó traktorokhoz - DELEKS ® - 225cm / 360kg - Hátsó penge szennyeződés és hóeltakarítás - A kar eltolható a traktorhoz képest (bal és jobb).

 

ÁTTEKINTÉS

A DDL-225 gréder pengéje 360°-ban forgó pengével rendelkezik elöl és hátul, így könnyen futhat a felhajtókon és a kerítésvonalakon. Az istállók rendbetételére és a trágya tisztítására az állattartó ólakban és a szántóföldeken készült. Ez a nagy teherbírású gréderpenge oldalirányban mozgatható a maximális használat érdekében. Lényegében egy extra kar hozzáadása a traktorhoz. A DDL gréder penge a legköltséghatékonyabb módja annak, hogy megszüntesse a hulladékot és csökkentse a rendetlenséget a farmon vagy a park körül. Használható még földmunkákhoz, útkarbantartáshoz, árkoláshoz, tereprendezéshez, hóeltakarításhoz, kavicshoz, homokhoz stb. Megfelelő 70-100 LE-s traktorok pl. Ford, FIAT, New Holland T4, T5, John Deere 4-5 Series, Kubota LM, McCormick, Goldoni, Landini Rex, CASE, Deutz-Fahr , Lamborghini Ego 55 stb. EK-megfelelőség, 2 Év garancia.

 

ELŐNYÖK ÉS JELLEMZŐK

Szerkezetileg robusztus, nehéz anyagok vonszolására és kiegyenlítésére tervezték.

360°-ban forgatható penge első és hátsó használatra.

A kar eltolható a traktorhoz képest (bal és jobb) hó vagy szennyeződés eltávolításához az utakról stb.

Megszünteti a mosódeszkát, ha közúti munkákhoz használják.

Könnyedén tisztítsa meg az utakat havas körülmények között az állásidő csökkentése érdekében.

A cserélhető acél vágóél percek alatt cserélhető speciális szerszámok nélkül.

 

Megjegyzés: az úti célnak megközelíthetőnek kell lennie egy teherautó számára (24 tonna). Az ügyfélnek villástargoncával kell rendelkeznie a raklap kirakodásához.

Teljesítményigény:
70 - 100 lóerő
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről