ÚJ
Deleks DK-10 GR-10 Rönkfogó
Rendelhető
Rövid szállítási határidő

Rönkmarkoló minikotrókhoz és erdei darukhoz 1,5 – 2,5 tonnás DELEKS ®  DK-10 + Lombarda Ingranaggi Rotator.

 

 

ÁTTEKINTÉS

Tökéletes rönkök és faanyag szállítására a farmon vagy a parkban. Maximális terhelés 400,0 kg. Minden mini kotróhoz/kotróhoz használható, pl. Bobcat, Case, Caterpillar, Ihimer, JCB, Komatzu , Yanmar, Hitachi .

Rotátor: A Lombarda Ingranaggi GR10 rotátorai erősek, megbízhatóak és robusztusak. Úgy tervezték őket, hogy nagy igénybevételű munkakörnyezetben végezzenek maximális hatékonyságot és minimális előre nem tervezett állásidőt, mivel teherbírásuk 1000 kg. A markolónak 4 hidraulikus kimenetre van szüksége a működéshez, vagy emellett Deleks redukciós szelep is szállítható, hogy kettőre csökkentse a szükséges kimenetek számát. EK-megfelelőség, 2 év garancia.

 

ELŐNYÖK ÉS JELLEMZŐK

360 fokos folyamatos forgás.

A DK10 egyedi kialakításának köszönhetően szorosan megragadja a fát, sziklákat vagy törmeléket.

Nagy szakítószilárdságú, megerősített markolófogak.

Opcionális: "4 cső 2-be" mágnesszelep készlet minikotrókhoz:

Ezzel a készlettel a kanál hengerhez csatlakoztatott két csövet használhatja a bilincs rotor által megkívánt négyirányú áramellátáshoz (forgó - nyitás és zárás).

A szelep működéséhez egy egyszerű vezetékkel 12 voltos áramforráshoz kell csatlakoztatni, lehetséges például a kürthöz csatlakoztatni, majd a karon lévő kulcs segítségével kiválasztani a forgást vagy a nyitást.

A készlet tartalmazza az Olaszországban gyártott 6 utas Rexroth terelőt.

Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről