ÚJ
Deleks M100 Minikotrógép
Rendelhető
Rövid szállítási határidő

DELEKS ® minikotró Kubota D722 motorral, vízhűtéssel, kihúzható futóművel, lengőgémmel.ÁTTEKINTÉS

Alkalmazási terület: MEZŐGAZDASÁG - MÉGGÉSZSÉG - ÉPÍTÉS - TERJEDÉS

Az M100 minikotró egy kompakt gép, amely nagy teljesítményre képes a legszűkebb területeken is, beleértve az épületeket és a hátsó kerteket.

Mikrokotróink mindenki körében népszerűek, a bérbeadó cégektől kezdve a tájépítőkig, a fejlesztőkig, a talajkezelőkig és a barkácsolókig.

Az M100 mikrokotró elég kicsi ahhoz, hogy a telephelyek között pótkocsival szállítható legyen, és egy sor tartozékkal rendelkezik a még sokoldalúbb használat érdekében.BŐVÍTHETŐ ALUTJÁRÓ

Az egyenetlen felületeken való kiváló teljesítmény érdekében az M100 kihúzható futóművel rendelkezik. Behúzva, 800 mm-es, csökkentett szélessége nagyobb manőverezhetőséget, valamint szűk helyekre és szűk bejáratokon keresztüli hozzáférést biztosít. 950 mm-re kiterjesztve nagyobb elülső stabilitást és emelési képességet biztosít. És akár kihúzott, akár behúzott, ez a jól kiegyensúlyozott gép kiváló súlyelosztást kínál. Ezenkívül a kihúzható penge gyors és egyszerűvé teszi a nagyítást.

Lengőkarának köszönhetően a legszűkebb terek is hatékony munkahelyekké válnak. A gém lengése közvetlen ásási műveletet valósít meg a ház széléhez közel, anélkül, hogy a gépet mozgásba hozná.ALAPFELSZERELÉS

D722 Kubota Diesel motor - 3 hengeres

40 cm-es szabványos vödör

Hidraulikus szervizcsövek a csigával vagy a megszakítóval történő működtetéshez

Hidraulikus dózerlapát süllyesztés

Ejtőernyőkupola

Szűrők

EszköztárKÉRÉSRE

20 cm-es vödör

60 cm-es sima vödör

80 cm-es sima vödör

60 cm-es billenő vödör

80 cm-es billenő vödör

Ripper

Rotátor ø20 cm-es csigával

Gereblye

Markológép

Gyors bekötésTELJESÍTMÉNY

A DELEKS® M100 minikotró egy hihetetlenül alkalmazkodó gép. Az M100-at a Kubota lenyűgöző D722-E4 motorja hajtja. Az egyedülálló Kubota Three Vortex égési rendszer csökkenti a kipufogógáz-kibocsátást, a zajt és a vibrációt. A Stage V-kompatibilis motor megfelel az összes jelenlegi motor-emissziós előírásnak.

A rendszeres karbantartást és ellenőrzést igénylő alkatrészek, mint például a légszűrő, a vízleválasztó, az üzemanyagszűrő, a generátor és az indítómotor könnyen hozzáférhetők. Egyszerűen emelje fel a kezelőülést.

És mivel a DELEKS ® M100 könnyű, alacsony talajnyomással, ideális például a talaj kiegyenlítéséhez (tömörítés nélkül), gyepesítés előtt.TERMELÉKENYSÉG ÉS SZERELHETŐSÉG

Az M100-at a termelékenység maximalizálására és a munkaórák megtakarítására tervezték. Ezért gondoskodtunk arról, hogy a napi szervizellenőrzések gyorsan és egyszerűen elvégezhetők legyenek, a 11 literes dízeltartály pedig több órás üzemidőt tesz lehetővé.

Annak érdekében, hogy az M100 kategóriaelső teljesítményét a legszélesebb közönség is elérhesse, rendkívül kényelmessé és egyszerűen használhatóvá tettük. Kivételes lábteret építettünk be, és nincsenek váltókapcsolók, amelyek megzavarnák a felhasználót. Minden funkció egymástól függetlenül működik, ami azt jelenti, hogy a profik és a kezdők is gyorsan és egyszerűen hozzáférhetnek ehhez a mikrokotróhoz.

Rendkívül kompakt

Az új DELEKS® M100 mikrokotró pontosan a megfelelő teljesítménnyel és ásási erővel rendelkezik a szűk helyeken történő munkavégzéshez: ideális épületek belsejében, kisebb bontási munkákhoz, növények telepítéséhez vagy öntözőrendszer telepítéséhez kertben, és általában bármilyen olyan munkaterület, ahol egy nagyobb gép nem tud dolgozni, vagy akár el is szállítható.Kiváló hidraulika rendszer

Az élvonalbeli hidraulikus rendszernek köszönhetően minden mozdulat sima és ütésmentes a maximális precizitás érdekében, bármilyen alkalmazásnál. Minden munkát sokkal könnyebbé és gyorsabbá tesz.

Az összecsukható bukórúd beépített tetővel, a robusztus hidraulikus dózerlapát és az intuitív, egyszerű kezelés ideálisan kiegészíti ennek a minikotrónak a teljesítményét.

Az eredeti DELEKS ® alkatrészeket úgy tervezték, hogy tökéletes összhangban működjenek a géppel, az optimális teljesítmény és termelékenység garantálása érdekében.

IGAZOLÁSOK

A gépekről szóló 2006/42/EK irányelvvel harmonizált szabványokban megállapított követelményeknek való megfelelőségi tanúsítvány:

EN 474-1:2006 + A4:2013 + AC:2014

EN 474-5:2006 + A3:2013

Kiállítva: ECO Certificazioni SpA – Faenza (RA) OlaszországMegfelelőségi tanúsítvány (hangteljesítmény szint):

2000/14/EK irányelv

2005/88/EK irányelv

Mért hangteljesítmény szint: 90 dBA

Garantált hangteljesítmény szint: 91 dBA

Kiállítva: ECO Certificazioni SpA – Faenza (RA) OlaszországFOPS: ISO 3449:2008

FELSŐK: EN 13531:2001+A1:2008

Kibocsátó: Italcert Srl - Milano - OlaszországMŰSZAKI ADATOK

Lásd a PDF katalógust az oldal alján.A cikkhez mellékelt dokumentáció:

Számla

CE megfelelőség

Használati utasításMegjegyzés: az úti célnak megközelíthetőnek kell lennie egy teherautó számára (24 tonna). Az ügyfélnek villástargoncával kell rendelkeznie a raklap kirakodásához.

Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről