ÚJ
Deleks PRI-160H Kanál
Rendelhető
Rövid szállítási határidő

Hidraulikus szállítódoboz 160 cm DELEKS ® traktorokhoz - Nehéz kivitel akár 700 kg rakodást tesz lehetővé - Hidraulikus billenőrendszer - 1,0 cm-es edzett acél talp.ÁTTEKINTÉS

A PRI-160-H nehéz, többszörösen használható szállítódoboz megerősített acélból készült, így mindent képes rakodni és szállítani a homoktól a hóig és a jégig. Különböző alkalmazások és anyagok ásására, szintezésére, osztályozására és lerakására is használható. A traktor kabinjából működtethető hidraulikus billenő mechanizmus. Alkalmas 50-90 LE-s traktorokhoz, pl. Ford, FIAT, New Holland T4, T5, John Deere 4-5 Series , Kubota LM, McCormick, Goldoni, CASE, Deutz-Fahr, Lamborghini Ego 55 stb. EK-megfelelőség, 2 év garancia.ELŐNYÖK ÉS JELLEMZŐK

A nehéz kialakítás akár 700 kg terhelést tesz lehetővé.

A hidraulikus billenőrendszernek köszönhetően a doboz tetszőleges szögben dönthető, így lapátként vagy anyagszórásra is használható.

1,0 cm-es edzett acél talp és oldalsó vágóélek kiváló behatolást és tartósságot biztosítanak.

A DELEKS ® innovatív súlyelosztó kialakítása nem hátulról, hanem középről emeli a dobozt, ami azt jelenti, hogy szükségtelenül megterheli a hidraulikus hengert.

A külső tartozékok hiánya elősegíti a vödör feltöltését a nagyobb termelékenység érdekében, mivel nincsenek befogható élek.

+ 30-50%-kal megnövelt teherbírás a hátsó panel és a felső háló hozzáadásával.

Szabványos hidraulikahenger + 2 db 1,50 m-es hidraulika cső 1/2”-os csatlakozásokkal.

Biztosítótű, amely megakadályozza, hogy a tartalom véletlenül kiboruljon útközben.

Teljesítményigény:
50 - 90 Lóerő
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről