ÚJ
Deleks PRM-200H Kanál
Rendelhető
Rövid szállítási határidő

Billenős szállítódoboz 200cm DELEKS ® - max terhelés 700kg - kompakt traktorhoz - 1,0 cm edzett acél talp.ÁTTEKINTÉS

A PRM-200-H nehéz, többszörösen használható szállítódoboz megerősített acélból készült, így képes mindent berakodni és szállítani, a homoktól a hóig és a jégig. Használható ásáshoz, szintezéshez, osztályozáshoz és különféle alkalmazásokhoz és anyagokhoz. Húzás húr kézi billentés. Alkalmas 60-90 LE-s traktorokhoz, pl. Ford, FIAT, New Holland T4, T5, John Deere 4-5 Series , Kubota LM, McCormick, Goldoni, CASE, Deutz-Fahr , Lamborghini Ego 55 stb. EK-megfelelőség, 2 év garancia.ELŐNYÖK ÉS JELLEMZŐK

A nehéz kialakítás akár 700 kg terhelést tesz lehetővé.

A hatékony pull-chord kioldó mechanizmus zökkenőmentes billentést és rakodást jelent egy mozdulattal, készen áll a következő terhelésre.

1,0 cm-es edzett acél talp és oldalsó vágóélek kiváló behatolást és tartósságot biztosítanak.

A DELEKS ® innovatív súlyeloszlási kialakítása a dobozt középen emeli meg, nem pedig hátul csökkenti a dobozra ható terhelést. Nem kell olyan magasra emelni, hogy az áruk megbillenjenek, ami leegyszerűsíti a munkát, és hosszú élettartamot biztosít a doboznak.

A külső tartozékok hiánya elősegíti a vödör feltöltését a nagyobb termelékenység érdekében, mivel nincsenek befogható élek.

Biztosítótű, amely megakadályozza, hogy a tartalom véletlenül kiboruljon útközben.

+ 30-50%-kal megnövelt teherbírás a hátsó panel és a felső háló hozzáadásával.

Teljesítményigény:
60 - 90 lóerő
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről