ÚJ
Delesk STAR-870 Bálázó
Rendelhető
Rövid szállítási határidő

DELEKS® STAR-870 Compact Tractor Mini Körbálázó, Japán minőség és technológia, professzionális használat, kardántengellyel együtt.ÁTTEKINTÉS

Ez a gép 25-30 kg átlagos tömegű bálákat állít elő. A kisebb báláknak számos előnye van, beleértve a könnyű kezelést és tárolást.

Ez a gép ideális mindenféle anyag bálázására, a normál szénától és szalmától a szőlővágásig és a jól eladható kerti mulcsanyagokig, mint például a fenyőerdő tűlevelei.

Ez a Mini Baler biztonságos természetes kötélkendert használhat zsineghez. Ez, ellentétben a műanyag típusú zsinegekkel és hálókkal, lenyelés esetén nem okoz súlyos sérülést az állatállományban. A természetes kötélzsineg komposztálva is gyorsan rothadó anyag.

A gép saját hidraulikus szivattyúval rendelkezik a kiváló bálakezelés érdekében, és a súlyok könnyen beállíthatók a felhasználó által preferált súlyra. Még a nedves bálák is bálázhatók 60% feletti nedvességtartalommal.ELŐNYÖK ÉS JELLEMZŐK

Kiváló japán minőségű, hosszú élettartamú berendezés.

A legmagasabb minőséggel és logikus funkcionalitással büszkélkedhet.

Minden modell beépített önautomata hidraulikával rendelkezik.

A kompressziós rendszerhez rendkívül tartós acélgörgők kerültek alkalmazásra. A teljesítmény ingadozás kisebb, mint a széna szögletes bálázóé, stabil és zajtalan működés várható.

A sebességváltó kimenetét nyírócsavar védi. Túlterhelés esetén a nyírócsavar elvágja magát, és megvédi a gépet a sérülésektől.

A hangjelző megszólal, és értesít, ha a bála sűrűsége eléri a beállított értéket.

A bála mérete 70 cm szélesség x 60 cm átmérőjű és könnyen kezelhető.

Teljesítményigény:
24 - 55 lóerő
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről